昆明市第一中学2024届高中新课标高三第一次摸底测试英语答案考试试题正在持续更新,目前2025届国考1号答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

One possible version:Dear Jack,I'm happy to tell you that the intelligent knife I invented won second prize in my city's Teenager InventionCompetition.I would like to express my great appreciation for your assistance throughout my invention process.You motivatedme to come up with some ideas as soon as I decided to take part in the competition.And it was you that offeredme some concrete suggestions when I was faced with difficulties in designing the knife.Without your assistance,Icouldn't have succeeded in completing my invention.Thanks again for your help.Yours,Li Hua第二节One possible version:After a few weeks,Richard said,"Why does Amy always get to feed Ripley?I want a turn."A way out!Ithought.Mrs.Smith said,"OK.I guess Amy can have an assistant."I was disappointed.After the class left,Richard raised the lid and grabbed Ripley."Careful!"I cried,surprised that I was worried about the terrifyinganimal.Richard held Ripley while I slowly arranged greens in the container.Richard looked out the window."Hey,the guys are playing football.Take Ripley."I sweated with fear."You can just put him down."I meant for Richard to put Ripley down inside the container,but Richard set him on the floor and ran outside.What now?Ripley walked toward the door.I took a deep breath and grabbed Ripley.He didn't jump at me.He laygently in my arm."You're not so bad,"I whispered to Ripley.The next day,I held him again.Soon,I was evenletting him sit against my shoulder.Tonight I pulled out my list of terrifying things and officially crossed offlizards.Spiders were next on my list.Hmm ..I decided I'd crossed off enough things for one year.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章介绍了图书馆举办的四个活动。21.A。理解具体信息。对比四个活动的时间可知,只有第一个活动The Holmesburg Library Book Club的时间6:30p.m.符合题干的要求(after18:00)。22.C。理解具体信息。题干中的the language course要求我们首先需要知道四个活动中哪个是语言课,根据第三个活动Online Beginning Latin中的Do you want to learn Latin,.the language of ancient Rome可知,这是语言课,再结合本部分中的beginner learners who are familiar with personal pronouns and present formsof the verbs,and who have an essential vocabulary of around250 words可知,该拉丁语课程虽然针对初学者,但听课人需要有一定的基础知识。23.D。理解具体信息。根据最后一个活动中的make a small easily copied book可知,这个活动可以让参与者制作书籍,而该活动的注册方式为:Please follow this link to register::onesheet..eventbrite..com。注:zie意为“杂志”,通常指纸质或在因特网上出版的由非职业人员编写的另类杂志。B篇主题语境:人与社会一一体育本文是记叙文。文章介绍了作者发掘他的肯尼亚朋友在马拉松赛跑方面的天赋,激发其潜能,并最终成功的故事。24.B。推断。根据第一段中的my Kenyan friend Japhet Koech ran a brave race和I say brave,becauselittle to eat可知,Japhet在赛跑前经过4天的长途跋涉,因错过飞机而睡在机场的地板上,还没怎么吃东西。他在种种不利条件下参加了马拉松还取得了第5名的成绩,因此作者认为Japhet在爱丁堡马拉松赛中努力可嘉。作者此处的用词brave也非常明确地反映出作者对Japhet的正面态度。
本文标签: