金科大联考·2023-2024学年高二上学期9月月考(24057B)英语试题答案

金科大联考·2023-2024学年高二上学期9月月考(24057B)英语试题答案正在持续更新,目前2025届国考1号答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024金科大联考12月
    2、2024到2024学年金科大联考高32月质量检测
    3、20242024学年金科大联考
    4、2023-2024金科大联考官网答案
    5、2023-2024金科大联考高三12月质量检测英语
    6、20242024金科大联考高三十月质量检测
    7、2023-2024学年金科大联考高三3月
    8、2023-2024学年金科大联考高三3月质量检测英语
    9、2023-2024金科大联考英语试卷
    10、2024至2024学年金科大联考高三3月质量检测
选择性必修二Unit4综合检测题参考答案及部分解析参考答案1-5 BACAB6-10 ABBAB11-15 ACBCB16-20 CCACA21-25 ADCBC26-30 BBABA31-35 CDBCB36-40 EDAGC41-45 CBBAD46-50 BCBAB 51-55 DCBCD56.to57.to repair58.that which59.The60.was coined61.fields62.significant63.extremely64.producing65.generation写作第一节One possible version:It's safe to say that technology has positively affected human life since the dawn of civilization bysolving problems associated with everyday life.For example,machines and technologicalsystems have replaced ancient farming systems.This has resulted in more automated,highlyefficient farm practices,producing far more abundant food resources for more people.While technology has had several less-than-desired impacts on society as a whole,there's nodenying that technology has enriched our lives.Technology has,and will continue to,have ahuge impact on our lives,in one way or another.第二节One possible version:I was so terrified that I couldn't hold back my tears.I needed to have my attention taken awayfrom the bad feeling,so I asked Chris if he could tell me something interesting.Chris nodded.Heknew why I was asking.He cleared his throat and started telling me a funny story.I closed myeyes and tried to concentrate on his words.We'd been hanging there for a rather long time,but Imanaged to keep calm.We finally started heading back down.I sighed with relief as we got back on the ground.Whenwe stepped off,I suggested we go on a ride close to the ground,like the haunted house.However,Chris disagreed.He said he didn't think it was a good idea,because frightening thingsmade him lay sleepless.I laughed and promised to keep a secret about what he feared at the fair.And so did Chris.At last,we rushed to the chocolate-covered banana stand to enjoy somethingdelicious.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章是某杂志编者写给读者的一封信。21.A。推断。根据第一段中的At long last,winter has gone以及后面的具体内容可知,该段主要描述了春天的场景。
本文标签: