全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2025届国考1号答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
题型05阅读理解综合训练(一)高1考1阅读题1型Passage I【语篇导读】这是一篇议论文。文幸讨论了社交媒体上的过度分享现象。l.A词义猜测题。根据第二段画线词前半句“Oversharing'has become associated with social media,”和下文"Imagine you head to a party and meet someone.Withinfive minutes they have revealed private details about theirlife.While some of us may try to escape these people,according to marriage advisor Carolyn Cole,this form ofoversharing could come from a strong desire to connectwith someone."可知,“过度分享"并不是这个台独有的。所以exclusive为“独有的”之意。故选A.2.D细节理解题。根据第二段中"While some of us maytry to escape these people,according to marriage advisorCarolyn Cole,this form of oversharing could come from astrong desire to connect with someone.”可知,有些人喜欢在聚会上过度分享是为了发展良好的关系,故选D3.C细节理解题。根据第四段中“However,Dr.Hand'sresearch also seems to suggest that the more we post on aplatform.the more socially attractive we becomeprovided that the posts that we bang out are positive."知,分享负面帖子并不能帮助一个人在社交上变得有吸引力,汉德博士可能会同意这个观点。故选C。4,B推理判断题。根据第四段中“However,Dr,Hand'sresearch also seems to suggest that the more we post on aplatform,the more socially attractive we become-provided that the posts that we bang out are positive.Even back in 2015.Gwendolyn Seidman PhD said that weshould avoid complaining and being negative online.Weshould also avoid showing off,especially about our lovelives.,"和最后一段中"They would probably be happy totell you if your posts about your breakfast or yourcomplaints about your lack of money really are toomuch"可推断,展示了许多昂贵的商品属于过度炫耀,应该避免。故选B.Passage 2【语篇导读】这是一篇说明文。文章主要讲述了太相对我们身体的重要性。5.B细节理解题。根据第二段中“And today,90%ofusspend about 18 hours indoors every day.And even whenwe do go outside,we are armed with sunscreen to protectourselves from harmful UV rays,which greatly decreasesour natural production of vitamin D."可知,因为我们大部