炎德英才大联考·雅礼中学2025届高三月考试卷(一)1英语答案
炎德英才大联考·雅礼中学2025届高三月考试卷(一)1英语答案正在持续更新,目前2025届国考1号答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
9/10·英语·参考答案及解析torcycle shop is.as a last attempt to save whatever remained of the day.Text 10A quick online search revealed other must-visit spotsW:Green Space is a special international organizaaround Shillong.Most were familiar,but one caught ourtion,which collects together volunteers from all around theattention一Nartiang with its mysterious monoliths.”可world to work in developing countries.We organize pro知,作者一家因为交通被闲,所以改变了原来旅游路grams worldwide with a particular focus on the environ-线,不得已选择参观Nartiang及其神秘的巨石。故ment,also including health,education and living condi选B。tions.Volunteers have the opportunities to learn new skills25.C【解析】词义猜测题。根据第二段“He requestedand meet new friends while making an important contributo borrow an umbrella from the Raliang chiefs youngestion to environmental protection.We will pay for your fooddaughter,but she wanted to test his legendary strengthand accommodation,and train you with the skills you needinstead.Why don't you go lift that huge stone in theto help the local community.You should give your ownbazaar and use it as an umbrella?'she said dismissive-strength during your volunteer period.ly.Emboldened by her challenge,he just did that,butIf you want to apply for our organization,your agebefore reaching Nartiang,he placed it in a forest whenmust be between 17 and 24.You can volunteer for fourthe rain had stopped.”可知,在女孩的话语的刺激下weeks to six months and have to stay with a local host fami巨人搬起了石头。由此可推知,画线词与C项意思ly during your time as a volunteer.And what's more,you相近。故选C。need to be able to speak English.Please write an applica26.D【解析】推理判断题。根据第三段“That is howtion letter saying what kind of volunteer work you would likeoral history works.It mixes fact and fiction into collec-and wheree you would like to work.Give information aboutive memory”可推知,文中提到了Dr.Reeju Ray的话your skills,abilities and interests and finally don't forget to是为了说明这个神秘的故事是如何产生的。故ost it to us.If you have any other questions,please call洗Dthe number 391-4683.27.A【解析】主旨大意题。通读全文尤其是第一段1~5 BACCB6≈10 BBABC可知,文章主要讲述了作者探索Nartiang巨石的故11 -15 BCACB16-20 BABAC事。由此可推知,A项最适合作文章标题。故选A。第二部分阅读C第一节【语篇导读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了A食品公司如何计算食品热量,包括使用Atwater系统的【语篇导读】本文是一篇应用文。文章主要介绍了方法及其问题,但该系统简单易用,至今仍是最佳选择四个面向学生的计算机科学竞赛。28.B【解析】细节理解题。根据第一段“This formula2l.A【解析】细节理解题。根据Bebras部分的“Eligis known as the Atwater system.They first measure howbility requirements:Any teacher can sign their studentsmany grams of carbohydrate,protein and fat are in theup for the competition.”可知,任何学生都可以参加food.Then they multiply each of those amounts by a setBebras竞赛。故选A。value.."以及“The sum of those values will show up as22.C【解析】细节理解题。根据Congressional Appthe calorie count on a food label..”可知,Atwater系统Challenge部分的“n this computer science competi-主要用于计算食物的卡路里含量。故选B。tion,individual students or groups of up to four design29.A【解析】细节理解题。根据第四段“Chewingan app.”可知,Congressional App Challenge竞赛的特plant-based foods,such as nuts,consumes some of殊之处在于它允许以团队的形式参赛。故选C。these walls but not all.So some of these nutrients will23.D【解析】细节理解题。根据International Olympipass out of the body,undigested.”可知,某些食物不ad in Informaties(IOI)部分的“However,the real符合Atwater是因为这些食物很难被消化。故选A。prize is being able to write down'IOI winner when you30.D【解析】推理判断题。根据最后一段“The Atwa-apply to a college,which will give you a big advantageter system may have problems,but it is simple and easyin most top Science,Technology,Engineeringandto use.Though other systems have beennonMathematics(STEM)college programs.”可知,IOI的is the best..”可推知,尽管Atwater系统存在问题,但获胜者可以将这个称号写在大学申请里。故选D。由于其简单性,仍然受到欢迎。故选D。31.A【解析】推理判断题。文章主要讨论了食物卡【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了路里的计算方法,特别是Atwater系统,以及该系统作者探索Nartiang巨石的故事。存在的问题和替代方案。这种内容通常与健康和健24.B【解析】细节理解题。根据第一段“However,af身相关,因此最有可能出现在健康和健身网站上。ter we had been stuck in traffic for more than four故选A。hours,one of my sisters proposed going back to the city·2·
本文标签: