思博教育•河北省2025-2026学年第一学期第一次学业质量检测(八年级)英语(B版)试题

思博教育•河北省2025-2026学年第一学期第一次学业质量检测(八年级)英语(B版)试题正在持续更新,目前2025届国考1号答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

do as good a joh I'm nou an arlist.challenge. the wallpaper is on the oppsite sideM.You've been mst helpful.W,f you need anyhing else. just ler me know.(1)W.Ihave ben on hold for hallan hour rying ro lind our where my dkelivery io!MIplogie,MSnithThisinothe levofservicewesllye.hwven't I rewived his presen yet?M, We had to use a delivery servicr instead of our own drivers.W: Why?M.I shouldn't really say.W: i demand an cxylanation. or wani ro spcak lo your boss.MOur drivers allear from the same retaurant at luchThey ave all gou fod piring.W.Well. I'm sorry to hear that. I hope they are OK.W:I gus hat would be aeptableHold on. there's someone at my doorM.Helo.Mrs Snith?W.That was your driver.It arrived! Thank you so muchMIgdiworkedoutfineWewoud stillikeroofferyouarefund,forhelenghoftecallW.Thank you Thar would be lovely.(Texl 10)their time at nursery and benefit fron it as much as posible.The nersery offers two plans to ensure you know that your childrenare safeTheBusTrip plan is tomake sure that chiliren get where they need to go after nursery with a teacher on duty to protetthem, whether hey are going siraigh home or somewhere else.The lrSchool plan gives you pence of mind when the children arebeing tsugh. A careful rerord is kepi of where chidren are in the building so that we can locate them quickly al any time.You aremade by text and email.All inall, we are trying our best to make sure your children are sale while they are artending the nursery.1~5BCABA6~10ABBCA11~15CBCAB16~20CCAAB【谷案与解析】本文是一筒应用文,文章主要介绍了在密歌根州的切尔西國满结乘的地球日竞赛。21. A 细节理解题.根据第-段“.. Chelsea residents gathered to celehrate Eath Day andi shared ideas for a more sustainablefuture”第三段“Participanus submitred thirty unique idieas covering sopics fron compsring(雌腿) to tool-sharing libraries.及最后一段“The contesl also inspired supporive ideas...可知,切尔西的地球日竞赛主要期待念与者能够贡献有创意的想法22.D 细节理解题.根据第四段·First Place went o Shana Wedingon for her conen o a Conwuniry Compost &. Sed Libraryamobile unit that could move through neighborhoods,making composting and gardening resources accessible to more residents可知,Shana Weddington 因提议建立资源图书馆荣获一等奖。23.D 细节理解题,根据Other honorable mentions included 部分Barry LonikA greenbelt around Chelsea to preserve famlandand natural feature可知,Barry Lonik 特别关注农业【答案与解析】本文是一篇夹叙夹议文,过度使用智能手机导致作者无法集中注意力和进行深度思考,因此作者决定使用基础手机。在使用基础手机的过程中,作者虽然重拾了不受数字信息裹快的自由,但也体会到了智能手机缺席带来的不便。24.B细节理解题。根据第一段的内容可知,过度使用智能手机导致作者无法集中注意力和进行深度思考,因此作者决定使用基础手机一——Light Phone Ⅲ是为了避免过度浏览数字内容。25.D 细节理解题。根据第三段“I started to admire the scenery outside the windows or pay attention to what was happening around风景和事物。【高二模底联考·英语参考答案第2页(共6页))
本文标签: