河北省2025-2026学年第一学期中段调研检测卷八年级英语(冀教版)试题

河北省2025-2026学年第一学期中段调研检测卷八年级英语(冀教版)试题正在持续更新,目前2025届国考1号答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

No.4. Look! Mom is cleaning the kitchen.Question No. 12. Who is ill?No. 5. Now class, which is a better way to solve the math problems?Question No. 13. Which bus will Lucy take?第二节听对话和问题,选择正确答案Question No. 14. When will Lucy get on the bus probably?请听第一组对话,回答第6题。请听第六组对话,回答第15至18题。M:Do you know some traditional Chinese foods?M:Wow! Exciting! So many books we can see here!W: Yes, Mr. Li. I know mooncakes, dumplings, zongzi and so on.W:Yes,we have books about history, science and so on. But youM:Great! And dumplings are myofavorite.should keep quiet here!Question No. 6. What food does Mr. Li like best?M:OK,I'm sorry. Maybe you can help me. I am looking for a请听第二组对话,回答第7题。book.M:The weekend is coming! What are you going to do, Jenny?W:What kind of book are you looking for?W:Have a nice rest and enjoy my time. What about you?M:I am looking for a medicine book.M:I'll go to the park next to our school to help clean the road there.W: You can go to the book shelf on the right to look for it.WWell. I'll go and help you. And we can take some photos there.M:OK.Question No. 7. Where will they go at the weekend?W:Do you have a library card?请听第三组对话,回答第8、9题。M.No. How can I get one?M.Mrs. Martin, we're arriving.W:I just need to see your student card.W:It's nice of you to see me off at the airport.M.Here you are.M:We'll miss you. I hope we'll keep in touch.W:And remember that you can keep the book for two weeks.W:Sure. You've given a great help to me in the past days.M:OK, thanks!M:It's my pleasure.Question No. 15. How does the boy feel to see so many books?Question No. 8. How will Mrs.Martin leave?Question No.16. What kind of book does the boy want to borrow?Question No. 9.What are they doing?Question No. 17. What does the boy give the woman?请听第四组对话,回答第10、11题。Question No. 18. How long can the boy keep the book?M:Oh, Jane, my classmate! Do you have any friends in London?第三节听短文和问题,选择正确答案W:Yes,Jack. My old friend Hanson lives there.请听第一篇短文,回答第19至21题。M:I'm going to London on business next week. But I knowDear classmates, summer vacation is coming. Let's have anothing about London.discussion about our plan for it now.W:I get it. You want to find a guide, don't you?I think we should do something to help the children in theM:Yes, Jane, You always know what I want.poor area.We can give away some of our clothes and toys.We canW:Don't worry. I will call Hanson, and ask him to help you.raise money by collecting used bottles, selling flowers and so on.M;Thank you!Then we can use the money to buy computers for them. And theQuestion No.10.Who is Hanson?computers can help the children open up their eyes to the outsideQuestion No.11.What does Jack need in London?world.请听第五组对话,回答第12至14题。Do you have any other ideas?M:Where are you going, Lucy?Question No. 19. What is the speaker talking about?W:Hi, Henry. I'm going to the hospital to see Susan.Question No. 20. How can they raise money?M:I saw her yesterday. She was a little better.Question No.21.What can computers help the children do?W:Goodnews!请听第二篇短文,回答第22至25题。M:How are you going to the hospital?Hi Mary,you asked me about my favorite day of the week.W:By bus.But does the Number 7Bus get there?Well, it‘s Friday. Because I have my favorite subjects PE andM:No,it doesn't. But the Number 13 or 17 can take you there,chemistry on Friday.My chemistry teacher,Mr.King,is a littleW:Thank you, Henry. I'll take Number 13 Bus.short but very funny.In PE class, we usually play basketball onM:It's 8:30 a. m. now.And the next bus will be here inthe playground. I'm good at playing basketball because I'm quite10 minutes.tall.W:OK! Thank you!After school I play out with my friends at the square. And inM:You're welcome!the evening,I play football at the sports centre. On Friday nights英语试卷听力材料、答案解析及评分细则第5页
本文标签: